Abdominoplastika


Ali veste kaj je abdominoplastika in kako poteka? če želite izvedeti kako bi odstranili kožne gube na trebuhu, si preberite ta članek ali pa pojdite na spletno stran https://n-suvorov.com/abdominoplastika/. Abdominoplastika ali korekcija tebuha se ponavadi pojavi pri nosečnicah po porodih, lahko pa tudi pri drugih naprimer, tistimi ki so intenzivno zmanjševali svojo telesno maso in jim je ostala viseča koža na trebuhu. Abdominoplastika je primerna za ženske kot tudi za moške.

Abdominoplastika

V podjetju n-surov vam bojo naredili tako rečeno spet napet in prečudovit trebuh, da pa bo učinek še boljši pa dodajo pri nekaterih posameznikih liposukcijo, ki odstrani odvečno maščobo tudi na drugih predelih zraven trebuha.

Ustrezni kandidati za poseg ki se imenuje abdominoplastika so zdravi posamezniki, ki nimajo prekomerne teže in imajo dobro fizično kondicijo. Najpogosteje pa se odločajo za abdominoplastiko mamice, ki imajo odvečno kožo po porodu. Tudi zdravi ljudje, ki so po gromozanski izgubi teže v dokaj dobri kondiciji, se lahko odločijo za posebno obliko korekcije trebuha, ki se imenuje “fleur de lis”, ki lahko tudi vključuje lifting celega spodnjega telesa.

Poznamo dve vrsti abdominoplastike in sicer “Fleur de lis” ter  tradicionalna abdominoplastika. Fleur de lis se pogostokrat uporablja za tiste osebe ki so izgubile veliko teže. Pri tej operaciji vam bojo odstranili kožo v vodoravni in tudi v navpični smeri. Rezultat pa je dodatna brazgotina v navpični smeri, in se rasteza od popka pa do prsnega koša. Pri standardni korekciji trebuha pa odstranijo odvečno kožo in maščobe trebuha. po sredini zašijejo mišice, ki jih učvrstijo. Med samo operacijo se koža v predelu trebuha potegne navzdol, tako se vse maščobe in odvečna koža odstranijo.

Po posegu je pričakovano nelagodje in zmerne otekline, vendar za olajšanje bolečin vam bojo profesionalni kirurgi predpisali zdravila, ki vam bojo lajšala bolečino. Prve dni po operaciji je priporočeno nekaj hoje, da je krvni pretok v nogah in pljučih.

Nedavne objave