Catering za različne priložnosti: ugodno in kakovostno


Organizirate dogodek in potrebujete kakovostno in okusno pogostitev, primerno za vsak okus? Potem se odločite za catering za rojstni dan in ostale praznične priložnosti prava odločitev za vas. Svoje goste boste pogostili z izjemnim izborom jedi, ki jih bodo zagotovo več kot le navdušile, sami pa z njihovo pripravo ne boste imeli nobenega dela. Ker je catering ponudba celostno zasnovana, se ne boste rabili obremenjevati, kdo bo pripravil predjedi ter kdo je zadolžen za peko torte. Za pripravo vseh potrebnih jedi namreč poskrbi ponudnik catering storitve, pri tem pa poleg samega okusa veliko pozornosti posveti tudi vizualnemu izgledu. Na dogodkih in pogostitvah je namreč, poleg vrhunskega okusa, pomemben tudi estetski izgled. Zato zaupajte le najboljšemu ponudniku, ki se vsaki jedi kar najbolj posveti in vam tako pričara prvovrstno kulinarično izkušnjo.

catering

Kaj je catering?

Pri cateringu gre za vrsto bogate pogostitve, ki je med ljudmi izjemno priljubljena predvsem zaradi celostne izvedbe in individualne prilagodljivosti naročniku. Ta vključuje tako pripravo hrane (narezki, kanapeji, vegetarijanske jedi, prigrizki in obloženi kruhki itd.), kot tudi pijače. Ponudnik poskrbi tudi za celotno prezentacijo, ki vedno upošteva vaše želje. Da bi bila izkušnja na vašem dogodku kar se da nepozabna, pa catering podjetje poskrbi tudi za dekoracijo hrane ter uredi sproščujoč in prijeten ambient, ki med drugim vključuje tudi profesionalno strežbo. Ena izmed glavnih prednosti, ki jih prinaša ta priljubljena oblika postrežbe je nedvomno njena fleksibilna narava. Pogostitev je namreč izvedljiva kjerkoli si to zaželite – v vaših predhodno izbranih prostorih, na prostem ali pa v namenskih prostorih ponudnika. 

Ne glede na to, kje boste priredili dogodek, bo pripravljena hrana izjemno okusna. Pri podjetju Canape Catering Drobnič namreč vse naročene jedi pripravljajo sveže in iz najboljših sestavin. V kolikor se odločite za praznovanje na drugi lokaciji, hrano na kraj dogodka pripeljejo z vozili v za to prilagojenih posodah, osebje pa jo nato lično razporedi po omizjih. Zaposleni pa bodo ves čas skrbeli za popolno prezentacijo in strežbo.

Vrhunska hrana po vašem okusu

Izbira hrane za pogostitev je zelo pestra in tako primerna za čisto vsak okus. V ponudbi so vam na voljo različni narezki, kanapeji, vegetarijanski prigrizki ter v zadnjem času zelo priljubljena »finger food« hrana. Prednost kanapejev in narezkov na večjih dogodkih je predvsem v tem, da si lahko vaši gostje vedno izberejo tiste, ki so jim najbolj všeč. Poleg tega pa se z njimi nasitijo in okrepčajo.

Prav kanapeji predstavljajo nepogrešljiv element vsake odlične poslovne zabave ali nepozabne otvoritve dogodka. Vendar pa je pri tem potrebno paziti, da ohranite eleganco in kulinarično sofisticiranost. Tovrstni prigrizki naj zato združujejo harmonijo različnih okusov, ki bodo brez težav zadovoljili najrazličnejše okuse ljudi, tudi tistih najbolj zahtevnih. Kanapeji, ki jih pripravljajo Drobniču so sestavljeni iz rezine svežega domačega kruha z različnimi dodatki po vašem izboru. Naročniki se najpogosteje odločajo za različne mesnine, sire, sadje, zelenjavo ter okusne namaze. Obstaja tudi pestra izbira načinov priprave in prezentacije, ki jo izberete vi.

Ponudite svojim gostom raznoliko in okusno hrano, ki jim bo še dolgo časa ostala v lepem spominu, hkrati pa poskrbela, da boste na povabljence naredili vtis zares izjemnega gostitelja.

Kreativnost in dovršenost

Storitev cateringa nikoli ni le dostava hrane na izbrano lokacijo, pač pa zajema pestro ponudbo posameznih storitev, ki so ključne za vrhunsko izpeljan dogodek. Glavna naloga, ki si jo pri svojem delu zastavlja catering Drobnič je, kako nekoga, ki sploh ni lačen, pripraviti do tega, da poseže po pripravljenih jedeh? Slednje dosegajo tako, da je njihova hrana že na prvi pogled neverjetno mamljiva in okusna. Ključ se skriva v svežih sestavinah prvovrstne kakovosti, ki sestavljajo njihove kulinarične umetnine. Te so vedno pripravljene z veliko mero ljubezni do kulinarike ter kreativnosti in dovršenosti.

Najboljši catering zaznamuje tudi inovativnost in spremljanje kulinaričnih modnih smernic, ki narekujejo trende s tega pomembnega področja. Te zadevajo predvsem prezentacijo, dekoracijo in izvedbo dogodka. Le hrana, ki že na prvi pogled vzbudi vse vaše čutnice, od vida ter vonja pa vse do okusa, je tista, ki bo na čisto vseh prisotnih pustila vrhunski kulinarični vtis.

Nedavne objave