Ležaji RollWay – predstavitev proizvajalca ležajev


Podjetje Rollway se lahko pohvali z več kot stoletno tradicijo proizvodnje ležajev, sedeža podjetja sta v Belgiji in Združenih državah. Ležaji Rollway imajo zagotovljeno izjemno kakovost, optimizirano učinkovitost ter zveste kupce. Ustanovljeno je bilo leta tisoč devetsto osem, v tem času si je zgradilo referenco zanesljivega globalnega partnerja. Leta tisoč devetsto šestindevetdeset je podjetje postalo član skupine Emerson Power Transmission

Belgijski sedež v Antwerpnu skrbi za globalno distribucijo, globalni sedež v Združenih državah pa zagotavlja stik z kupci in uporabniki po vsem svetu.

Kot del skupine Emerson Power Transmission, ponujajo ležaji Rollway strokovnost, lokalno prisotnost in sposobnost globalnega oskrbovanja povpraševanja.

ležaji Rollway

Poglavitna dejavnost podjetja je danes proizvodnja aksialnih in radialnih ležajev s cilindričnim izvrtom večjih dimenzij. Oskrbujejo cementno industrijo, pridobivanje različnih frakcij kamenih agregatov, kmetijsko industrijo, žerjavsko tehniko, proizvodnjo nafte in plina, embalažno in druge industrije. Vse bolj pomemben del proizvodnje podjetja, pa predstavljajo precizni ležaji Rollway na področju proizvodnje letalske in vesoljske industrije.

Cementni industriji ter proizvodnji različnih frakcij kamenih agregatov, lahko skupina Emerson Power Transmission nudi celo paleto storitev. To niso zgolj ležaji Rollway, ampak tudi tehnične rešitve, zmanjševanje stroškov ter vplivov na okolje. Na področju kmetijske industrije ležaji Rollway zagotavljajo zmanjševanje okvar ter zagotavljajo enostavno zamenjavo iztrošenih z novimi.

Na področju letalske in vesoljske industrije se ležaji Rollway ponašajo z preko šestdeset letno tradicijo proizvodnje in razvoja. V tem času si je podjetje zgradilo referenco kakovosti, nadzora kakovosti ter konstantnega razvoja. Ležaji Rollway se na področju embalažne industrije odlikujejo predvsem s prilagodljivostjo vedno novim zahtevam. Embalažna industrija je ena najbolj dinamičnih, vedno znova se pojavljajo novi materiali, slogi, velikost in oblike. Stalnica te industrije ostaja učinkovitost in korak s časom ter ustreznost najrazličnejšim standardom. Naštetim in drugim zahtevam se ležaji Rollway prilagajajo z inovativnimi tehnologijami, z njimi lahko pripomorejo k prilagodljivosti in posledično večji učinkovitosti. Na področju žerjavske tehnike

Nedavne objave