Ležišča iz lateksa – za spanje kot iz najlepših sanj


Sodobno tržišče nam ponuja zares široko ponudbo najrazličnejših ležišč, zato je lahko izbira kvalitetnega ležišča velikokrat kar precejšnji zalogaj. Spanje je izjemno pomemben del našega življenja, saj kar tretjino življenja preživimo v postelji. Izbira kakovostnega ležišča je zato nujno potrebno, sploh če si želimo zagotoviti dovolj energije za vsakodnevne obveznosti. Od tega, kako prijetno se počutimo v svoji postelji, pa je odvisno tudi naše splošno počutje in učinkovitost spopadanja s stresom, ki je vse pogostejša težava sodobnega človeka. Prepričani smo, da si zase in svoje zdravje želite le najboljše. Zato je čas, da izbiro ležišča ne prepuščate več zgolj srečnemu naključju, ampak se izziva lotite premišljeno in odgovorno.

ležišča

Spoznajte ležišča iz lateksa Naturna

Dejstvo je, da je kakovosten nočni počitek osnova za naše dobro počutje in uspešno spopadanje z vsakodnevnimi obremenitvami in stresom. Dober spanec pa je v glavnem pogojen s primerno urejenim spalnim prostorom, nočno rutino za umirjanje telesa in seveda s kakovostnim in posamezniku prilagojenim ležiščem. Zato vam predstavljamo človeku in naravi prijazna ležišča iz 100% naravnega lateksa in ekološkega bombaža Naturna. Njihove glavne prednosti so izdelava v Sloveniji pod lastno blagovno znamko, proizvodnja, ki v celoti upošteva načela Fair Trade, dostopne cene vrhunskih ležišč in strokovno svetovanje pri nakupu posameznega modela.

Lateks ležišča Naturna so vse pogostejša izbira številnih uporabnikov tako v Sloveniji kot tudi po svetu. Med najpomembnejšimi lastnostmi teh visokokakovostnih ležišč je nedvomno nudenje popolne ergonomske podpore telesu, saj se posamezniku prilagodijo na vseh najbolj kritičnih točkah. Vsako ležišče je zasnovano tako, da je izjemno udobno, zaradi zračnosti in ekoloških materialov pa tudi zdravju prijazno. Poleg tega pa ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot so formaldehidi, pesticidi, herbicidi in toksini. Uporaba ležišč iz lateksa Naturna se zato priporoča vsem osebam s različnimi dihalnimi težavami, astmo in alergijami. Za dodatno zaščito pred škodljivimi delci in pršicami pa poskrbi 100% naravna anti-alergijska zaščita.

Zakaj izbrati ležišče iz ekološkega lateksa?

Verjetno se tudi vi sprašujete, zakaj so ležišča izdelana iz ekološkega lateksa tako zelo zaželena med uporabniki. Gre za modele ležišč, ki na trgu veljajo za najbolj kakovostne, trajnostne in zdravju prijazne. V tovrstnih ležiščih se namreč ne zadržuje vlaga, ki nastaja med nočnim potenjem, zato je razvoj pršic bistveno zmanjšano. Lateks je tudi izjemno odporen in kompakten material, zato je primeren tudi za vse tiste posameznike, ki so nekoliko težji in potrebujejo nekoliko trše ležišče.

ležišča

V prid nakupu ekoloških ležišč iz lateksa pa govorijo tudi nekatere druge lastnosti:

  • celotna izdelana ležišč poteka izključno v Sloveniji,
  • izdelana so po načelih pravične trgovine (Fair Trade),
  • njihova proizvodnja ali proizvodnja materialov iz katerih so izdelani ne obremenjuje okolja,
  • z nakupom prispevate k dobrobiti narave – nakup enega ležišča v slovenskih gozdovih posadi 5 dreves in na vsakih 50 prodanih ležišč zaščitijo kar 1ha deževnega gozda.

Za zdravo spanje

Največ za svoje zdravje in dobro počutje lahko naredimo le sami. Začnemo pa lahko kar pri sebi doma in sicer z menjavo starega in dotrajanega ležišča. Slednje je še toliko bolj potrebno v primerih, da se vaše trenutno ležišče ugreza, je umazano in oddaja neprijeten vonj, je staro že vsaj šest let ali več ter vam ne zagotavlja več mirnega in kakovostnega spanca. Pri izbiri nove vzmetnice pa bodite pozorni na trdoto, material in sam način izdelave, ki mora biti kar najbolj zdravju prijazno.

Če želite investirati v zares kakovosten spanec, potem je čas za nakup ležišča iz ekološkega lateksa, ki bo poskrbelo za spanje kot na oblačku. Izdelki podjetja Naturna so primerni za vso družino, zato še danes poskrbite za dobro počutje vseh članov. Za nasvet pri nakupu se lahko obrnete na njihove izkušene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali do ustreznega ležišča, ki bo vsak večer poskrbelo za najslajše sanje.

Nedavne objave