Odvetniška pisarna Ljubljana je specializirana za različna pravna področja


Ekipa odvetnikov je specializirana za širok spekter pravnih področij, vključno z delovnim, družinskim, odškodninskim, gospodarskim, izvršilnim, kazenskim, pravom javnih naročil, stečajnim in mednarodnim pravom. Več si preberite na naslovu: https://www.pipus.si/odvetnik. Odvetniška pisarna Ljubljana vsako področje obravnava z najvišjo strokovnostjo in predanostjo. V primerih kazenskih postopkov, pridržanja ali pripora so dosegljivi 24 ur na dan na telefonski številki. Odvetniška pisarna Ljubljana obravnava tudi primere trgovine z ljudmi, nezakonitega prehoda državne meje ter kaznivih dejanj z elementom nasilja.

Odvetniška pisarna Ljubljana

Pravno svetovanje za gospodarske družbe in posameznike

Odvetniška pisarna Ljubljana zastopa gospodarske družbe, podjetja, samostojne podjetnike in fizične osebe tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Odvetniška pisarna Ljubljana nudimo kakovostno in celovito pravno svetovanje prilagojeno vašim potrebam na izbranem pravnem področju. Ponašajo se z dokazanimi rezultati v obravnavi civilnih in kazenskih postopkov, kar potrjuje njihovo zavezanost in uspešnost v obrambi interesov naših strank.

Mednarodna pravna pomoč in predanost poklicu

Njihova mednarodna pravna pomoč je na voljo strankam v različnih pravnih okoljih. Zavezani so svojemu poklicu in nudijo zanesljivo podporo ter storitve, usmerjene v zaščito pravic in interesov njihovih klientov. Ločitveni postopki pogosto sprožijo čustvene izzive in pravne zaplete. Odvetniška ekipa se posveti zaščiti interesov otrok in njihovih staršev ter zagotavlja pravno pomoč v teh zahtevnih situacijah.

Zagotavljanje kvalitetne in dostopne pravne pomoči

Njihov glavni cilj je ponuditi visoko kakovostno in učinkovito pravno pomoč, ki je dostopna vsem našim strankam. Odvetniška pisarna ima se lahko pohvali z več kot 150-letno tradicijo družinskega odvetništva. Nudijo zastopanje pred sodišči, državnimi organi, delodajalci in institucijami tako v Sloveniji kot tudi v Evropski uniji. Verjamejo v načelo “viribus unitis” – skupaj lahko rešite vsak pravni problem. Poleg tega nudijo brezplačno pravno pomoč za socialno ogrožene posameznike. Njihovo dobro poznavanje tujih jezikov jih omogoča iskanje rešitev za pravne probleme z mednarodnimi elementi in dostop do tuje sodne prakse.

Pokrivajo širok spekter pravnih področij, vključno z delovnim, dednim, stvarnim, odškodninskim, izvršilnim, gospodarskim, mednarodnim, kazenskim, prekrškovnim, družinskim in pravom intelektualne lastnine. Poleg tega sodelujejo s partnerji v odvetniških pisarnah po vsej Evropski uniji, kar jim omogoča, da pomagajo uveljavljati pravice strank v Avstriji, Nemčiji, Švici in drugih državah EU.

Odvetništvo je globoko vkoreninjeno v njihovi identiteti. Vsako pravno področje cenijo. Njihovi pravniki pa so mednarodno priznani po svoji zavezanosti zastopanju interesov strank. Skozi svojo zgodovino so igrali ključno vlogo pri razvoju prakse prava, izobraževanju odvetnikov ter obvladovanju poslovnih tveganj. Njihov cilj ni postati največja odvetniška družba po številu pisarn ali odvetnikov, temveč biti izbrana odvetniška pisarna za stranke v njihovih najzahtevnejših pravnih vprašanjih, ključnih poslovnih transakcijah in kompleksnih pravnih sporih.

Nedavne objave