Policija preverila stanje človeka izrezanega iz kartona


Prebivalci mesta v še nedavno zasneženi zvezni državi Minnesota so poklicali policijo in jim sporočili, da je na ulici moški, ki nepremično stoji in ne nosi primernih oblačil, ki bi ga zaščitila pred mrazom.

Policija je bila zelo presenečena, ko so se policisti, odzvali na kraj dogodka in ugotovili, da ne gre za pravega človeka, temveč za izrezek kartona na katerem je upodobljen moški v normalni velikosti.

Sosedi so izrezek kartona moškega, ki je brez plašča in v rokah objema bel vzglavnik, zamenjali za pravega človeka, ki v hudem mrazu nepremično stoji zunaj brez primernih oblačil. Ker jih je zaskrbelo za njegovo dobrobit so poklicali policijo, ki je preverila njegovo stanje.

Izrezana slika iz kartona je bila narejena na podlagi fotografije lokalnega milijonarja in izumitelja Mika Lindella, direktor popularnega podjetja MyPillow.

https://www.facebook.com/139652096076910/photos/a.140334012675385/2917443911631034/?type=3&theater

Mestna policija je zabavno zmoto delila na svojem Facebooku profilu. Zapisali so, da slike izrezane iz kartona lahko izglodajo zelo realistične, zato si tudi klicatelj sprva moškemu ni upal sam približati in je raje poklical policijo. Skrbelo ga je namreč, da je moški nekakšen norec, če stoji zunaj na mrazu brez primernih oblek in v rokah objema vzglavnik.

Lastnik kartona Mike Lindell je prav tako delil objavo na svojem Facebook profilu in zraven dopisal: “Neverjetno!”

Izmerjene temperature v zvezni državi Minnesota so bile v februarju 2019 ene izmed najnižjih, ki so jih kadarkoli izmerili. Nekaj dni so temperature padle celo pod -20ºC.

Poleg mrzlih temperatur, so se ponekod soočali tudi z močnim sneženjem, ki je povzročala mnogo težav. Zaradi slabe vidljivosti je prišlo do več nesreč, kot tudi do popolne ohromitve prometa v nekaterih krajih, ki niso bili primerno pripravljeni na snežno pošiljko. V takšnih razmerah je razumljivo, da je nekdo zamenjal izrezek iz kartona za pravega človeka. Spodbudno je, da je zaskrbljeni državljan poklical policijo, ki je stanje preverila in ni preprosto ignoriral dogodka.

Nedavne objave