Kateri šampon za hitrejšo rast las potrebujem?


Vsi si želimo dolge, zdrave in sijoče lase. Šampon za hitrejšo rast las Hairbell je šampon, ki res pomaga in rezultati po uporabi bodo vidni že v roku 30 dni.  Po striženju so naši lasje videti dolgi in sijoči, vendar so v resnici kratki in takrat je naša želja, da nam čimprej zrastejo nazaj.  Lasje mesečno v povprečju zrastejo do 1,5 centimetra. Rast naj bi bila hitrejša v poletnih mesecih, ko je veliko sonca in s tem več D vitamina. Tako kot nohti so tudi lasje sestavljeni iz keratina. Naše lasišče pokriva približno okoli 200 las na cm2, debelina las pa je določena v genih. Veliko ljudi si želi imeti daljše lase. Da bi dosegli svoj cilj kupujejo šampon za hitrejšo rast las.

Nekatere ženske bi naredile vse, da bi pospešile in polepšale rast las. Preizkušajo eterična olja, strižejo si lase tik pred polno luno, kupujejo tudi šampon za hitrejšo rast las … Marsikatera rešitev od naštetih pomaga, katera pa roko na srce, tudi ne.

šampon za hitrejšo rast las

Šampon za hitrejšo rast las Hairbell je bil razvit v Franciji po najvišjih standardih. Ljudje so ga takoj, ko je prišel na police trgovin pokupili in ga ni bilo mogoče dobiti prav nikjer. Sedaj pa se je šampon ponovno vrnil na trg ter se razšeril po vsem svetu. Sedaj ga lahko dobite tudi v Sloveniji.

Z uporabo tega šampona, bodo vaši lasje zrasli za približno 3 centimetrov na mesec namesto 1 centimeter, kot bi običajno. Hairbell je primeren za vse, tako za moške kot ženske. Po nekaj mesečni uporabi pa bo šampon Hairbell povečal tudi volumen vaših las.

Če si torej želite, da bi imeli daljše lase vam lahko šampon za hitrejšo rast las Hairbell pri tem zelo pomaga. Naročite ga lahko na spletni strani spletninasveti.si. Šampon je primeren za vse vrste las tako za moške kot ženske. Za hitrejšo rast las lahko poskrbite tudi s pravilno prehrano in ustrezno nego, saj lahko tako tudi aktivno spodbudite rast las.

Nedavne objave