Sedežne garniture Šulc


Rabite novo sedežno garnituro po zares nizki ceni? Ponudba sedežnih garnitur pri podjetju Šulc vam omogočijo pestro ponudbo sedežnih garnitur po nizki ceni ali pa lahko celo sami narišete sedežno garnituro po vaši želeni obliki in jim pokažete pri njihovem obisku, kjer bodo z veseljem pogledali in vam povedali več o sami podrobnosti izdelave.

Podjetje Šulc vam prodajajo kvalitetne sedežne garniture po zelo ugodni ceni. So slovensko podjetje, ki vam prodajajo že narejene sedežne garniture ali pa vam naredijo sedežno po meri. So narejene iz kakovostnega materiala, ki bodo imele dolgo življenjsko dobo in vam nudile obilo udobja. Uporabljajo materiale slovenskih proizvajalcev oziroma dobaviteljev, ki imajo dolgoletno tradicijo. Ta podjetja so Mercis, Plama-Pur, Muraels, Slovenijales in Arcom. Slovenski dobavitelj Mercis proizvaja in izdeluje prevleke iz pravega govejega usnja s 24-letno tradicijo. Amara, Mystic in še druga podjetja prodajajo kakovostne tkanine. Njihove tkanine so vrhunsko kakovostne in vzdrževanje je enostavno, poleg tega pa so tkanine odporne na madeže. V njihovi ponudbi je vključeno tudi sedežne garniture po meri. Izdelajo vam model po vaši izbiri in meri , ki ga v njihovi ponudbi nimajo. Vi jih posredujete podatke oziroma fotografijo vaše želene garniture, vse ostalo pa oni naredijo.

Sedežne garniture

Kako pristopiti k njimi? V treh korakih lahko že dobite novo sedežno garniture po najnižji ceni kar ji lahko. Okvirne cene so zapisane na njihovi spletni strani, nepremagljivo ceno pa izračunajo v njihovem showroomu, kjer izberete zaključni material. Prvi korak je, da si vzemite čas in si dobro preglejte njihove ponudbe sedežne garniture. Še posebej si poglejte njihov Blog objav, kjer si lahko pogledate sedežne od drugih strank, ki so jih naročile. Drugi korak je, da jih obiščete in se pri njih pomenite ter preizkusite najbolj različne vrste sedežnih garnitur, saj je pomembno katero vrsto trdote sedišča, višine, tkanine in usnja si boste izbrali. Najbolje je, da se najprej najavite ter jih pokličete na njihovo telefonsko številko, saj so trenutno v delavnici in je showroom zaprt. Če naročilo potrdite ob obisku, vas lahko nadgradijo s posebnim dodatnim popustom. In še kot zadnji korak je izdelava, dostava, vnos, montaža ter uživanje v udobju. Po dogovorjeni ceni in izdelavi sedežne garniture vam pošljejo tloris z dogovorjenimi podatki. Nato sledi proces izdelave in ko je končana izdelava, vam jo brezplačno dostavijo na vaš naslov ter jo na montirajo na mesto, kjer se bo vaša sedežna nahajala. Tako, da si čimprej oglejte njihovo ponudbo in naročite svojo novo sedežno garnituro po vašem okusu.

Nedavne objave