Selotejp – nepogrešljiv pripomoček pri pakiranju


Nepogrešljiv pripomoček pri pakiranju različnih izdelkov je selotejp. Tega se še kako dobro zavedajo tudi v podjetjih, ki se ukvarjajo s pošiljanjem in skladiščenjem produktov ali z manipulacijo blaga. Vendar pa se lepilni trak uporablja tudi za lepljenje papirja, folije, različnega materiala ali škatel za skladiščenje predmetov. Nenazadnje ga zelo pogosto srečamo tudi v pisarnah in domovih, vendar pa morajo lepilni trakovi, ki se uporabljajo v profesionalne industrijske in skladiščne namene, še toliko bolj kakovostni, vzdržljivi in trpežni. Ti so namreč pogosto izpostavljeni bistveno bolj neugodnim pogojem, ki bi lahko poškodovali tudi vsebino embalaže ali paketov. S pomočjo visokokakovostnega selotejpa pa se učinkovito zaščiti shranjene izdelke pred poškodbami.

Eno izmed bolj prepoznavnih podjetij pri nas, ki se med drugim ukvarja tudi s prodajo selotejpa je KAMM TRADE, d.o.o., ki s svojimi pametnimi rešitvami navdušuje že vrsto let. Z njihovo pomočjo boste bistveno izboljšali smotrno porabo pakirnega materiala, znižali stroške in zvišali delovno produktivnost v proizvodnji.

selotejp

Prepoznajte dober selotejp

Kateri selotejp je primeren za vas je odvisno od več različnih dejavnikov, predvsem pa od tipa in zahtevnosti dela, potreb pri transportu in dobavi paketov, pogojev skladiščenja in vrste materiala, ki ga je potrebno pri pakiranju zaščititi. Pri podjetju KAMM TRADE d.o.o. vam nudijo lepilne trakove različnih dimenzij in navitij, pri čemer ves čas zagotavljajo njihovo kakovost in zanesljivost pri lepljenju. Ti dve lastnosti sta namreč ključnega pomena pri zagotavljanju brezhibnosti transporta ali skladiščenja. Izbirate lahko med selotejpi različnih barv. Na voljo so vam prozorne, rjave, bele ali potiskane izvedbe. Barvne različice lepilnega traku so odlična izbira v primerih, ko je potrebno pakete ali pošiljke natančno označiti in jih tako ločiti med sabo.

Zelo pomembno pa je, da vedno izberete kakovosten lepilni trak in si tako zagotovite nemoteno delo. Kvaliteten selotejp ima dober oprijem, je trpežen, se enostavno odvija in tako zagotavlja hitrejše in učinkovitejše pakiranje.

Rate this post

Nedavne objave