Traktorske prikolice za enostavno prevažanje materiala


Zagotovo ste že kdaj morali prevažati veliko količino tovora ali večje ter težje kose. Pri tem vam lahko najbolje pomagajo traktorske prikolice – odličen pripomoček, ki bistveno olajša prevoz različnih vrst tovora. V ponudbi so vam na voljo najrazličnejši modeli traktorskih prikolic, ki se med seboj razlikujejo po namenu, nosilnosti, velikosti in dodatnih funkcijah. Prav vse boljše traktorske prikolice so izdelane iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo visoko stopnjo zmogljivosti, predvsem pa varnosti med samim prevozom. Izbrana prikolica vam mora nuditi najvišjo stopnjo zanesljivosti ves čas dela, tudi v primeru zahtevne in redne vsakodnevne uporabe. Za nakup se zato vedno obrnite na strokovnega ponudnika, ki vam bo znal svetovati in tako pomembno olajšati kasnejše delo.

Prednosti traktorskih prikolic

Kot smo že omeni, traktorske prikolice pomembno olajšajo delo s prevozom težjega in večjega materiala različnih vrst. Na tak način vam tudi prihranijo veliko dragocenega časa, ki bi ga sicer porabili za nakladanje in razvažanje. Še ena izmed pomembnih prednosti traktorskih prikolic je tudi njihova vsestranskost. To pomeni, da jih lahko uporabljate za prevažanje najrazličnejšega tovora, kot je les, zemlja, kamenje, poljski pridelki, gradbeni material in drug tovor. Prikolice za traktor so najboljša izbira za delo na kmetiji, pa tudi na gradbiščih in v gozdarstvu, kjer nastaja velika količina težkega tovora, ki ga je potrebno odvažati.

traktorske prikolice

Druga velika prednost traktorske prikolice je njena nosilnost. Uporabnikom so na voljo prikolice različnih nosilnosti – od 3.800 kg pa vse do 12.700 kg. Velikost oziroma nosilnost traktorske prikolice izberite glede na vrsto tovora. Pri zelo težkih in zahtevnih prevozih je namreč bolje izbrati prikolico, ki je po svoji zgradbi posebej prilagojena tovrstnemu delu. Te med prevozom zagotavljajo  najvišjo stopnjo stabilnosti in varnosti, na katero morate biti še posebej pozorni.

Izberite priznanega ponudnika

Ko se odločate za nakup traktorske prikolice je najpomembneje to, da izberete ustreznega ponudnika, ki ima veliko znanja in izkušenj s tovrstnega področja. Na tak način ste lahko prepričani, da ne kupujete mačka v žaklju ter da vam bo prikolica dolgo in dobro služila. Poleg tega imajo prikolice uradnega ponudnika vse potrebne certifikate, ki zagotavljajo njihovo primernost, zanesljivost in varnost.

Eden boljših ponudnikov pri nas je tudi podjetje TRISA d.o.o., ki je nosilec hišne blagovne znamke Wöz Anhänger, ki so jo razvili sami v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Njihovi produkti združujejo najsodobnejšo tehnologijo in visokokvalitetne materiale, vam pa s svojimi pametnimi rešitvami olajšajo delo , ne glede na to, v kateri panogi delujete. Če želite kar najbolj optimizirati svoje delovne procese, potem izberite Triso.

Nedavne objave