Vinilne talne obloge – Izjemna kvaliteta


Vinilne talne obloge doživljajo v zadnjih letih hiter razvoj. Vinilne talne obloge imajo veliko namenov in nam ponujajo edinstveno rešitev za katero koli sobno postavitev ali pa obliko. Poleg vseh svojih prednosti, nam talne obloge ponujajo tudi čudovit in lep izgled, saj imajo na izbiro veliko lesenih ter kamnih dekorjev, ki bodo vašo sobo dodatno polepšale. Zaradi izbere dekorjev se obloge lahko prilagajajo vsaki sobi.

Vinilne talne obloge

VINFLOORS vinilne talne obloge imajo vse prednosti laminatnih talnih oblog. Na voljo imate tudi nameček, ki vam zagotavlja tople  in tihe talne obloge. VINFLOORS talne obloge so tudi na voljo za montažo tudi v vlažnih prostorih. Obloge imajo različne debeline in lahko izbirate med 2.5, 4, 5 ter 8 milimetrov.

Obloge imajo veliko prednost pri montaži, kot je popolna reciklaža starih vinilnih oblog. Nove obloge so antistatične. To pomeni, da kakršno koli premikanje po materialu ali pa trenje po materialu ne bo povzročilo nikakršnega električnega naboja. Zato lahko brez skrbi opravljate z elektroniko brez misli, da se bo vaša elektronska naprava pokvarila zaradi nenadne razbremenitve električnega naboja. Vinilne talne obloge vam nudijo izjemno toplotno prevodnost in zato so zelo primerne za uporabo talnega ogrevanja.

Med druge lastnosti oblog spada tudi to, da so  vodo odporne in proti zdrsne, kar pomeni, da so idealne za oblog tal v kopalnicah ali pa v kuhinjah. Velikokrat postanejo keramične ploščice ob veliki vlagi zelo spolzke in to lahko povzroči hude poškodbe osebam in lahko povzroči še hujše nesreče.

Večkrat je problem tudi vzdrževanje talnih oblog, vendar to ni problem pri vinilnih oblogah, saj so vinilne talne obloge zelo higienične ter odporne na veliko večino umazanije. Sam občutek hoje na vinilnih oblogah je zelo mehek, saj so narejene iz kvalitetnega materiala. So tudi zelo tihe, saj ne povzročajo nobenih nenadnih in ne prijetnih zvokov.

So tudi zelo tople na doti zaradi njihove toplotne prevodnosti. Podjetje ŠTAJERLES TRADE ima na voljo dva zelo različna nakupovalna programa. Prvi program je namenjen za leseni dekor vinilnih talnih oblog, drugi je pa namenjen za kamniti dekor.

Rate this post

Nedavne objave