Vrtna traktorska kosilnica za udobno košnjo


Vrtna traktorska kosilnica je odličen delovni pripomoček za vse tiste uporabnike, ki si želijo kar največ funkcionalnosti in udobja pri košnji. Vrtna traktorska kosilnica po dostopni ceni vam namreč s pomočjo svojih pametno zasnovanih funkcij zagotavlja prilagojeno košnjo in popolno urejanje zelenice pred vašo hišo. Uporabo vrtne traktorske kosilnice svetujemo vsem lastnikom srednje velikih in velikih zelenic, sadovnjakov in manjših travnikov. Kar zadeva profesionalno uporabo, pa se le ta s pridom koristi za košnjo golf igrišč, vrtov, parkov in podobnih površin, ki zahtevajo brezhibno urejenost brez napak.

Vrtna traktorska kosilnica bo poskrbela, da bo košnja vedno potekala hitro, natančno in brez večjih obremenitev. Če pri svojem delu stavite na kakovost, potem se odločite za nakup traktorske kosilnice Honda, katere prednosti vam predstavljamo v nadaljevanju.

vrtna traktorska kosilnica

Lastnosti, ki prepričajo uporabnika

Vrtna traktorska kosilnica se lahko pohvali z izjemno zanesljivim in zmogljivim 4-taktnim OHV V-twin motorjem, ki brez težav kljubuje tudi večjemu in zahtevnejšemu terenu. Med priročnejše funkcije zagotovo sodi možnost nastavljive višine košnje trave, s tem da se posamezni modeli razlikujejo po širini reza, ki ga lahko opravljajo.

Za popolno udobje med košnjo poskrbi ergonomsko oblikovan sedež z nasloni za roke in volanom z mehkim oprijemom. Kosilnica ima dodan sistem hidrostatičnega pogona in menjalnika, s pomočjo katerega lahko natančno nadzorujete hitrost vožnje in jo prilagajate vašim željam. Košnjo opravlja kosilnica, vaša naloga pa je, da s tem odličnim vrtnim strojem le upravljate in ga usmerjate po travnati površini, ki jo želite urediti.

Hondini proizvajalci so poskrbeli tudi za nego in brezhibno rast trave. S pomočjo sistema Versamow, ki omogoča učinkovito mulčenje, bo vaša zelenica vedno dobila vsa nujna organska hranila za zdravo rast in negovan videz. S pomočjo vrtne traktorske kosilnice bo vso breme, povezano s košnjo, padlo z vaših ramen. Ta bo namreč namesto vas opravila natančno košnjo, mulčenje ali pa izmet trave v prostorno vrečo. Vaša naloga je le še ta, da delo nadzorujete in upravljate s kosilnico.

Zaupajte najboljšim

Dejstvo je, da vrtna traktorska kosilnica ne predstavlja ravno najcenejšega nakupa, zato se ponjo odpravite le k profesionalnemu in zaupanja vrednemu ponudniku. Pri nas je to podjetje Žibert d.o.o., ki je licenciran ponudnik strojev in delovnih pripomočkov proizvajalca Honda.

vrtna traktorska kosilnica

Nakup, ki se izplača

Vrtna traktorska kosilnica je sicer prvotno namenjena profesionalni uporabi, kamor sodi košnja velikih zelenic, parkov in športnih igrišč. Vendar pa to ne predstavlja razloga, da si traktorske kosilnice nebi omislili tudi zasebni uporabniki. Ravno nasprotno, vrtne traktorske kosilnice vse pogosteje srečamo na dvoriščih zasebnih uporabnikov. K temu pa prispevajo predvsem odlične uporabniške funkcije, ki zagotavljajo odlično izkušnjo košnje.

Udobje med delom, velika zmogljivost, hitro in natančno zaključeno delo ter možnost učinkovite košnje velikih travnatih površin so lastnosti, ki kljub nekoliko višji ceni odločilno pretehtajo pri nakupu. Vrtna traktorska kosilnica bo nedvomno postala vaša najljubša pomočnica pri košnji zelenice. Dodatno pa vam proizvajalec Honda jamči svojo kvaliteto s kar triletno garancijo, na lastno željo pa lahko sklenete dodatno garancijo. Ponudnik pred nakupom opravi dodatno storitev priprave kosilnice, ki vključuje nulti servis, dodajanje motornega olja, prvi zagon ter pregled in preizkus delovanja. V svoje roke tako dobite popolno vrtno traktorsko kosilnico, ki vam bo zagotovo dolgo in dobro služila.

Rate this post

Nedavne objave