Gležnarji v središču pozornosti

V središču pozornosti jesenske in zimske obutve že nekaj let zapored ostajajo gležnarji, ki tudi sicer veljajo za nujni dodatek v vseh hladnih mesecih. Iz leta v leto postajajo zanimivejši, posledično pa seveda glavna atrakcija celotnega outfita. Najdrznejše dame posegajo po gležnarjih s kavbojskim pridihom. Za navdušenke resnejšega izgleda pa so na voljo bulerji, ki asociirajo na punk in rock sceno.

V naši spletni prodajalni cityfashion.si sledimo modnim zapovedim na trgu. Vsako sezono ponujamo kaj novega in tudi tokrat se vam še kako zelo splača ustaviti pri nas – in to ne samo zaradi izjemno kakovostnih gležnarjev z najzanimivejšimi pridihi, temveč tudi zaradi dostopnih cen. Obenem vam postrežemo še z dobrimi nasveti, ki se vam jih splača vzeti za svoje.

Podedovana popularnost grobih gležnarjev

Grobi gležnarji so v trendu že nekaj let. Njihova priljubljenost se iz leta v leto deduje in tudi letos ni nič drugače. Še toliko bolj so priljubljeni, ker jih predstavnice nežnejšega spola lahko odlično kombinirajo tudi z ženstvenimi, elegantnejšimi kosi oblačil, kot so na primer valovite, čipkaste obleke ali pa svilena in usnjena krila. Odlično se podajo tudi k slip topom z blazerjem.

Za še močnejši efekt pa boste poskrbeli z grobimi gležnarji, ki jih boste kombinirali z obleko cvetličnih vzorcev ali z žametnimi kosi, na primer v obliki hlačnih kostimov.

Hlačni kostimi z gležnarji – vrhunski outfit

Hlačni kostimi se vrhunsko ne podajo samo k grobim modelom gležnarjev, temveč tudi k drugim vrstam. Predstavljajo namreč odlično razmerje med grobim, drznim, prefinjenim in ne nazadnje sofisticiranim slogom.

Gležnarji z živalskimi vzorci – za najdrznejši outfit

Še posebej zanimivi so gležnarji z živalskimi vzorci ali takšni v najintenzivnejših barvnih odtenkih, na primer v rumeni, rdeči, zeleni, beli, modro srebrni, zlati barvi. So izjemno posrečena kombinacija s širokimi hlačami ali hlačami na zvonec, ki so nekoliko krajše. Na takšen način lahko lepo razkazujete najbolj odštekani in najbolj drzen modni dodatek sezone.

Najdrznejši gležnarji se dobro podajo tudi v kombinaciji s kavbojkami. Te naj bodo čim bolj neklasičnega kroja – krajše s širokimi hlačnicami, visoke v pasu ter s čim več dekorativnimi elementi, na primer z naborki, številnimi gumbi, strgani.