Kako vam hipnoza pomaga rešiti vaše težave


Hipnoza ni nekaj, kar je čaranje, ampak je nekaj, kar vsi uporabljamo vsak dan že od rojstva. Debelo boste pogledali, vendar sta hipnoza in samohipnoza ključni del našega uspešnega ali neuspešnega življenja. Kako je to mogoče izveste v nadaljevanju. Aleksander Šinigoj je mojster hipnoze, ki je naredil usposabljanje v tujini in se te tehnike naučil od drugih mojstrov praktikov z velikimi uspehi pri večini ljudeh. Hipnoza je, ko drugemu sugeriramo naše misli in voljo z govorom, samohipnoza pa, ko to počnemo sebi. Vprašanje je, ali je to dobro ali ne?

Ali je hipnoza dobra ali slaba stvar?

Hipnoza ima prizvok nečesa slabega, češ, da bo nekdo z nekom manipuliral kot z lutko. Dejansko to tudi drži, vendar niti ne gre za to, da nekoga hipnotiziramo z nihalom ali s čim drugim, da se ne zaveda več svojih dejanj, ampak je to tudi naša sugestija drugemu.

Starši dojenčka takoj po rojstvu in že v maternici hipnotizirajo s svojimi besedami, čustvi in občutki, pa naj bodo ljubeči ali sovražni do otroka. Otrok to sprejema in se uči, zato so nekateri kasneje samozavestni in uspešni, drugi pa prestrašeni, vodljivi in običajno zelo neuspešni ter nezadovoljni.

hipnoza

Tako je lahko hipnoza dobra in slaba hkrati, odvisno je, na kakšen način jo bomo uporabili. Enako velja za samohipnozo. Če je nekdo naučen, da je revež, žrtev, da nič ne more, da so vse poti zablokirane, da za njega ni dovolj ničesar na svetu, da ga nimajo radi in podobno, potem si bo to sam o sebi v mislih ali celo naglas prigovarjal. In tako bo vedno bolj tonil v naučeno nemoč, žalost, depresijo ter revščino in neuspeh. Tako lahko nastanejo tudi neozdravljive ali začasne bolezni.

Kako is pomagati s hipnozo?

Hipnoza je priznana tehnika, ki se je lahko zavestno nauči vsak sam. Nezavedno jo vsak dan uporabljamo že ko nekomu zaželimo nekaj dobrega ali tudi slabega. S tem hipnotiziramo njega in sebe hkrati. Zato je dobro biti previden, kaj komu rečete, da se ne obrne to nazaj kot bumerang. Saj, če je dobro, ni problem mar ne, če je slabo, pa si tega nihče ne želi, zato ne želite tega nikomur drugemu. To vas bo naučila tehnika hipnotiziranja, ki je humana tehnika.

Ta tehnika programira vaš um tako, da postanete uspešni in razmišljate v smeri vaših pozitivnih ciljev in ne dovoljuje, da bi negativne misli in afirmacije zavladale vašemu življenju. Ta tehnika pomaga običajnim ljudem in vrhunskim športnikom ter podjetnikom do preboja in uspeha na vseh področjih.

Hipnoza bo delovala za vas in za vaše bližnje. Z njimi se boste naučili komunicirati tako, da jim boste neopazno posredovali pozitivne informacije in vaše občutke ter želje. S tem boste domačim ali sodelavcem in slušateljem pomagali, da se ozavestijo, da lahko na sebe gledajo kot na uspešne ljudi. Kar naenkrat se bodo spremenili, začeli misliti o sebi dobro in imeti v glavi velike in pozitivne vizije ter cilje, ki se jim bodo sčasoma tudi uresničili.

To je moč našega človeškega ustvarjalnega uma, ki nam lahko pripelje dobro ali slabo, odvisno je od naših misli. Nekateri se teh misli zavedajo, drugi pa so slabih misli tako navajeni, da so njihov vsakdan, kakor so tudi posledično slabe stvari in dogodki njihov vsakdan. Vendar je to mogoče spremeniti, če je človek na to pripravljen. Ali ste pripravljeni?

Rate this post

Nedavne objave