Izposoja električnih koles

Človek se v življenju veliko giblje. Hodimo v trgovino, v službo, k frizerju,… vendar kako bi prišli na naš cilj hitreje? Kaj pravite na izposoja kolesa?

Velikokrat pridemo v življenju do situacije, ko bi hitreje radi prišli nekam, vendar pa nimamo denarja za novo kolo. Oštarija herbelier nam ponuja izposojo električnih koles. Kolesarjenje je zelo razvit in popularen šport. Tako na kratke kot dolge ture. V Sloveniji imamo veliko uspešnih kolesarjev. Električna kolesa niso še veliko uporabljena v Sloveniji, zato želi Oštarija uvesti več uporabe teh koles. Še ena dobra lastnost teh električnih koles je, da se ne utrudimo preveč. Recimo če želimo priti na določeno lokacijo in nočemo biti utrujeni, je električno kolo kot nalašč za vas.

Veliko ljudi je že slišalo za električno kolo, vendar vemo pa tudi da so precej draga. Torej zakaj bi jih kupili, če si jih lahko samo sposodimo. Izposoja električnih koles ni nekaj, kar bi kar tako našli v Sloveniji. Zato se je oštarija Herbelier začela ukvarjat z izposojo koles. Je pa res, da cene električnih koles padajo. Doseg električnih koles z eno polnitvijo baterije doseže že več kot 100 kilometrov, kar je še en razlog za izposojo električnih koles.

izposoja električnih koles

Ljudje bi si mislili, da so električna kolesa narejena za vožnjo po mestih, vendar z njimi lahko gremo tudi v gore. Z družino se lahko podate na kolesarsko turo po gorskih poteh, kjer uživate v lepih razgledih.

Še vedno pa so električna kolesa bolj kot motorna kolesa. Z izposojo električnih koles lahko pokažemo svojo naravnanost do okolja in prispevamo k zdravemu okolju. Pomembno je tudi, da izberemo pravo kolo. Imamo različne velikosti okvirjev in številne lastnosti kolesa. Lahko imamo pogon na sprednje ali zadnje kolo.

Izposoja električnih koles bo na voljo z uporabo njihove aplikacije, preko katere si boste lahko sposodili kolo. Lahko vam jih tudi pripeljejo na dogovorjeno lokacijo.