Kakovostne vinilne talne obloge


Ko se ljudje odločajo za talne obloge, se največkrat odločijo za laminat ali pa parket, ampak danes imate na voljo tudi vinilne talne obloge (več o njih izveste na https://www.valles.si/vinilne-talne-obloge), ki so bistveno bolj trpežne in tako tudi dolgotrajno obstojne.

talne obloge

Imajo visoko trdoto in so tudi vodoodporne in kemijsko odporne, so zelo enostavne za čiščenje in pa vzdrževanje, njihovo polaganje je zelo hitro in hkrati tudi enostavno, omogočajo nam prijetno in pa neslišno hojo, vinilne talne obloge ne bledijo in tako ne spreminjajo svojih barv, so antistatične in ognjevarne. Vinilne talne obloge nam ponujajo ogromno izbiro dekorjev in vzorcev, skratka vse, kar si naše srce lahko poželi, torej od lesenih vzorcev do kamnitih vzorcev, lahko pa upodabljajo tudi ploščice in blago. Danes se vinilne talne obloge uporabljajo v več različnih prostorih, saj je ta v primerjavi z ostalimi talnimi podi topel na dotik, ravno tako pa ima ta zares odlično razmerje med svojo ceno in pa kvaliteto.

Podjetje Valles vam na voljo nudi več vrst vinilnih talnih oblog, med njih spada vinilna talna obloga “Granoforte – Vinylcork”, ki je luksuzna talna obloga s HDF podlogo in pa pluto, sestavljena pa je iz štirih plasti. Zgornja plast te talne obloge predstavlja transparanten, odporen in zaščiten sloj, ki ima debelino samo 0,33 mm (odvisno od modela). Ta se zares odlično prilega na elastičnost vinila, ki je pod njim in nam tako nudi prijetno hojo po površini. Srednjo plast predstavlja HFD – vlagoodporen, ta nam omogoča montažni klik sistem. Čisto spodnji sloj pa je sestavljen iz plutovine, to pa nam omogoča dodatno udobje in odlično zvočno in tudi toplotno izolacijo. Skratka, vinilna talna podloga “Granoforte – Vinylcork” se ponaša s svojo vizualno lepoto, odličnim zaščitnim slojem pred obrabo in ostalimi poškodbami in pa tudi z inovativnim plavajočim polaganjem, ki pa zelo preprost.

Rate this post

Nedavne objave