Laboratorijska oprema

Laboratorijska oprema za najbolj natančna in zahtevna raziskovanja v industriji

Laboratorijska oprema se izdeluje za testiranja, pa tudi za različne raziskave v raznih branžah, kot so medicina, farmacija, živilska industrija in gradbeništvo. Takšna laboratorijska oprema zagotavlja najboljšo možno rešitev za te industrije na našem trgu, ki gre v korak s sodobno tehnologijo in časom v svetovnem merilu. Stranke podjetja Celab d.o.o. dobijo tudi odzivno in strokovno podporo glede uporabe in rezervnih delov s strani dobavitelja. Kakovostna ponudba laboratorijske opreme Celab je na tej povezavi. Podjetje Celab ima kar 20 let izkušenj na področju zagotavljanja medicinske opreme in veliko številko zelo zadovoljnih stalnih strank, ki vedo, zakaj jim zaupajo. Imajo široko ponudbo laboratorijske opreme in tudi zanesljiv servis ter pomoč.

Laboratorijska oprema

Zakaj je kakovostna laboratorijska oprema Celab najboljša zbira?

Kakovostna laboratorijska oprema Celab sodi med kakovostno, prvovrstno in cenovno dražjo premo, ki pa odtehta ceno, ker se je izjemno zanesljiva in je dolgo vzdržljiva. Hkrati pa je zelo natančna ter daje prave rezultate, ki se od nje pričakujejo. To opravičuje njeno ceno in je dejansko glede na kakovost najbolj optimalna.

V času krize je bilo na trgu veliko ponudbe cenejše in manj kakovostne laboratorijske opreme, ki pa se ni obnesla na dolgi rok. Tako je ta oprema izgubila zaupanje strank, medtem, ko je oprema podjetja Celab le še pridobila na ugledu in zvestobi strank. Njihova laboratorijska oprema se prilagodi željam in potrebam vsake stranke posebej, da se res lahko uporablja za točno tak namen, kot stranka pričakuje.

Ta oprema je vedno kakovostna in se podjetje Celab trudi najti najbolj optimalno rešitev med kakovostjo in ceno. Cenejša oprema lahko dobro služi namenu za kratkoročne projekte, ki se potem ne nadaljujejo več in je v tem primeru smiselna. Ne pa tudi za dolgoročne projekte.

V katerih industrijah se uporablja kakovostma laboratorijska oprema?

Farmacija

Kakovostna laboratorijska oprema pride še kako do izraza v farmaciji, medicini, bio tehnologiji ter v živilski industriji. To so industrije, ki nujno potrebujejo zelo natančno opreme za gojenje na primer raznih kolonij, katere  potrebujejo stalne pogoje za rast in razvoj. Tehnologija mora omogočati stalen dovod zraka, ki ni nasilen in ne uniči kolonij. Tudi mora biti pregledna, zna natančno meriti temperaturo, vlažnost, pritisk ter ostale nujne zadeve v sami napravi, v kateri so testni objekti. Omogočati mora tudi prost dostop do notranjosti laboratorija, kot tudi dober pregled nad samim dogajanjem. Kontrola nad dogajanjem v testnih inkubatorjih in napravah mora biti res popolna.

Gradbeništvo

Laboratorijska oprema je nujna za raziskave na področju gradbeništva. V tej stroki se uporablja kar nekaj raziskovalnih orodij, ki jih izdelujejo priznani, predvsem nemški in ameriški proizvajalci. Taka oprema se potrebuje pri obdelavi materialov, pri pripravi na gradbena dela, za preizkušanje objektov ter analizo različnih materialov in tal.

Industrija

Veliko naprav za laboratorijsko opremo se seveda uporablja tudi v industriji.  V glavnem se laboratorijska oprema uporablja v industriji za razna testiranja na različnih področjih industrije. Med njih spadajo različni merilni instrumenti ter naprave za termično obdelavo. Laboratorijska oprema za industrijo so tudi različni sušilniki, pa klimatske komore in kopeli.

Ali sledite bliskovitemu tehnološkemu razvoju?

V podjetju Celab ves čas spremljajo tehnološki razvoj, ki se hitro dogaja po vsem svetu in so vedno v korak s časom. Na njihove strokovnjake se lahko res zanesete in od njih boste iz prve roke izvedli vse novosti na trgu, ki so lahko zelo pomembne za vašo branžo. Plemenitijo pa jih 20 let izjemnih izkušenj, kar je na trgu res redkost.

Skozi desetletja sodelovanja in izkazanega zaupanja je podjetje pridobilo nekaj zastopstev za najbolj kakovostne znamke laboratorijske opreme na svetu, ki je za vas dosegljiva tudi na našem trgu.

Posvetujete se s pravim strokovnjakom, ki bo znal poiskati pravo rešitev za vaš problem, tudi, če je v tem trenutku še ni na razpolago. To je odlika in poslanstvo podjetja Celab, ki mu zvesto sledijo ter s tem pridobijo zaupanje svojih odjemalcev. Preizkusite jih tudi sami.