Nutrimentum: prehranska pomoč za vsakogar


Prehrana je širok pojem, ki marsikoga popelje v obup, zato obstajajo ljudje, ki raziskovanju te tematike posvetijo življenje. Ena izmed takih oseb je tudi Ajda Strnad, magistrica športne in vadbene prehrane. Na spletni strani www.nutrimentum.si si lahko preberete več o poslanstvu njenega čudovitega podjetja, v nadaljevanju članka pa boste izvedeli katere storitve ponuja in kako vam bodo pomagale pri doseganju vaših ciljev.

nutrimentum
Prehrana je širok pojem, ki marsikoga popelje v obup.

Brezplačen telefonski posvet

Zadovoljstvo stranke je vedno na prvem mestu, zato vam v podjetju Nutrimentum ponujajo brezplačen telefonski posvet, kjer se boste pogovorili o vaših ciljih, dvomih in pričakovanji glede nadaljnjih storitev. Dobili boste zanesljive in strokovno potrjene odgovore na vaša vprašanja potem pa se boste sami odločali med različnimi opcijami sodelovanja. Zavedajte se, da je pogovor preko telefona brezplačen in vas ne zavezuje k ničemur. Pokličite na telefonsko številko 068/ 921/ 664 in si še danes zagotovite svoj termin.

Enkratni posvet

Enkratno prehransko svetovanje traja od 60 do 90 minut in je primerno za vse, ki si želijo čim več znanstveno podprtih informacij glede prehrane. Že pred posvetom bodo strokovnjaki iz podjetja Nutrimentum preučili vaš življenjski slog in način prehranjevanja, potem pa vam bodo na podlagi ugotovitev podali jasne in konkretne napotke. Posvet je primeren za vse, ki se ne prehranjujete uravnoteženo, seveda pa je vedno nekaj prostora za izboljšave tudi pri tistih, ki že posegate po zdravi hrani. Z inovativno obravnavo, ki deluje na individualnem pristopu, bodo strokovnjaki podrobno preučili vaše prehranjevalne navade in vam podali strokovne napotke, informacije in nasvete.

Individualiziran jedilnik

Sedemdnevni jedilnik je sestavljen na podlagi prvega posveta. S podrobnim načrtom prehrane bo vaš vsakdan končno sproščen, saj ne boste več razmišljali kaj jesti in kako pripraviti obroke. Strokovnjaki iz podjetja Nutrimentum bodo pri sestavljanju jedilnika upoštevali vaše želje, okuse, zdravstveno stanje, življenjski slog in druge pomembne dejavnike. Ne skrbite, brokolija in drugih živil, ki vam ne dišijo zagotovo ne bo v načrtu. Vsak posameznik je drugačen, zato bo vaš jedilnik unikaten. Z natančnim izračunom celodnevnih energijskih potreb in mikro ter makro hranil boste v telo vnesli dovolj energije in vitaminov ter mineralov, poleg tega pa boste uživali v okusih, ki so vam všeč.

Hujšanje

Izguba telesne mase je dolgotrajen proces, zato se ga boste morali lotiti počasi in preudarno. Za posameznike s prekomerno telesno maso in povečano količino maščobnega tkiva je šesttedenski program podjetja Nutrimentum idealna rešitev. Poskrbite za svoje zdravje in preprečite zdravstvene zaplete, ki se pojavijo zaradi debelosti. Seveda se lahko izzivu pridružijo tudi tisti, ki želijo na zdrav način izgubiti nekaj kilogramov, pa jim na lastno pest nikoli ni uspelo. Hujšanje za marsikoga predstavlja velik stres, zato bo v dvoje zagotovo lažje. Z motivacijo, podporo in preverjenimi pristopi boste dosegli doslednost, ki je velikokrat največji izziv. Če želite rezultate, ki bodo trajali večno, se opogumite in pokličite na 068/ 921/ 664.

Izguba telesne mase je dolgotrajen proces.

Coaching podjetja Nutrimentum

Vam je ponagajalo zdravje ali pa se vam je pri hujšanju že stotič zalomilo? Za vedno spremenite svoje prehranjevalne navade in se udeležite prehranskega coachinga. Pridobili boste znanje ter konkretne nasvete in pristope, ki bodo vodili do trajnostnih sprememb. Program je strukturiran na način, ki omogoča personalizacijo in nasvete usmerjene k rezultatom. Do dolgotrajnih sprememb ne boste prišli čez noč, zato se odločite za strokovno pomoč in si olajšajte pot do cilja.

Predavanja za podjetja

Ste vedeli da v službi preživimo kar tretjino svojega časa? Pravi delodajalec bi moral vedno skrbeti za zdravje in zadovoljstvo svojih zaposlenih, ki je v veliki meri povezano s prehrano in življenjskim slogom na delovnem mestu. Veseli delavci so kreativni, produktivni, motivirani in le redko odidejo na bolniško, zato delodajalcem svetujemo, da nadaljujejo z branjem tega odlomka. V podjetju Nutrimentum prirejajo delavnice, ki bodo vašim zaposlenim pomagale boljšega zdravja. Spoznali bodo pomen uravnoteženega prehranjevanja in gibanja na delovnem mestu, seveda pa bo vsebina podprta tudi s praktičnimi nasveti. Delavnice temeljijo na vaših željah, urniku in načinu dela, zato je vsebina prilagojena izključno vašemu podjetju ali organizaciji. Vas zanima kaj pojesti za malico, kako se zdravo prehranjevati v pisarni ali na terenu, kako vzdrževati energijo med službenim časom in kako se spoprijeti s sedečim načinom življenja? Pokličite na številko 068/ 921/ 664.

Spletni tečaji podjetja Nutrimentum

Vam primanjkuje časa za obisk prehranskega svetovalca? Odločite se za nakup spletnega tečaja Šola uravnoteženega prehranjevanja. Takoj boste dobili dostop do poučnih vsebin, ki si jih lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli želite. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega dela, ki ga predstavlja 6 video vsebin, seveda pa boste svoje znanje prenesli tudi v prakso in sicer s pomočjo kratkih priročnikov. Za čisto nov, inovativen program boste odšteli le 95 €, vsebine pa bodo ostale vaše za vedno.

Rate this post

Nedavne objave