dodatno zdravstveno zavarovanje

Sklenite si dodatno zdravstveno zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje si je pametno urediti, da potem nimate kakšnih težav. Sama pravim, da nesreča nikoli ne počiva in, ko ne boste pričakovali, se vam lahko hitro kaj zgodi. Ampak je pa tudi tako, da danes osnovno zavarovanje ne krije več vsega in si je pametno narediti še dodatno zdravstveno zavarovanje. To vam na primer tudi krije, če bi bog ne daj morali iti v bolnišnico ali pa na kakšno res nujno operacijo. Tako potem ne boste imeli visokega računa, ki bi ga morali poplačati. Seveda pa morate vedeti, da boste za dodatno zdravstveno zavarovanje plačevali nekje 30 EUR oziroma več.

dodatno zdravstveno zavarovanje

Je seveda tudi res, da se potem nabere en lep znesek, ko združite položnico za osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje. Ampak zraven tega, pa imejte v mislih, da vas pa potem kakšno zdravljenje ne bo stalo nič in boste tako mirni. Vseeno je seveda pametno biti previden, da zavarovanja ne boste potrebovali ali pa ga boste res redko. Ni ravno prijetno biti v bolnici in pa še v kakšnih bolečinah. Tega sama nikomur ne želim. Kot sem že rekla, je cena mesečnega zneska odvisna od zavarovalnice. Na izbiro imate kar tri zavarovalnice, ki vam tudi ponujajo dodatno zdravstveno zavarovanje. Njihove cene so dosegljive že na spletu, tako da ne boste rabili hoditi od ene k drugi.

Seveda vas bodo pa zavarovalnice poskušale prepričati tudi, da pa sklenete zraven dodatnega zavarovanja še kaj drugega. Malo prvo preberite, kaj vse je v to vključeno, ker lahko na koncu plačujete za nekaj, kar sploh ne bi potrebovali. Pri vseh pa dodatno zdravstveno zavarovanje krije enake stvari, le v ceni je bistvena razlika. Če še pa tega zavarovanja nimate, pa vam priporočam, da ga sklenete čim hitreje in tako vsaj malo bolj živite pomirjeni. Tako vas ne bi skrbelo, da bi morali kakšno zdravljenje plačati.