industrijska-rolo-vrata

Uporabna industrijska rolo vrata

Industrijska rolo vrata so za poslovne prostore idealna rešitev. Nudijo odlično toplotno izolacijo in tudi zvočno izolacijo, industrijska rolo vrata imajo tudi protivlomno zaščito. Če se odločite za industrijska rolo vrata, je priporočljivo poiskati strokovnjake, ki vam izmerijo prostor in svetujejo kakšna vrata bi bila najbolj primerna za vaš prostor. Podjetje vam nato izdela vrata po meri in če želite, kar je seveda tudi najboljša opcija, vam pridejo industrijska rolo vrata tudi montirati.

industrijska rolo vrata

Vrata so res uporabna in vam zagotavljajo hitro zapiranje, ter tudi enostavno. Industrijska rolo vrata so izdelana iz vzdržljivih materialov in so vam na voljo v različnih dimenzijah, oblikah tudi barvah. Sistem je enostaven in vrata so primerna za trgovske centre, industrijske objekte, logistične centre in za prostore, kjer je veliko dnevnega prometa. Industrijska rolo vrata so dobra naložba za vaš objekt, saj se tudi proizvajalci trudijo, da so vrhunske kakovosti in vzdržljiva.

Glavni deli so izdelani iz aluminija ki ne rjavi in tudi ne zbledi, zato lahko pozabite na dodatno barvanje čez nekaj let. Industrijska rolo vrata imajo dolgo življenjsko dobo, zato naj ne bo več vprašanje ali se splača investirati v to naložbo. Samo vzdrževanje vrat je enostavno in čiščenje poteka brez večjih težav. Izdelana so po meri, kot prej omenjeno zato so tudi prilagojena vaši konstrukciji prostora. Lahko izbirate tudi med barvami vrat, tako da se bodo v celoti prilagodila vašemu prostoru in ne bo vse izgledalo tako »industrijsko«. Industrijska rolo vrata imajo vzdržljiv pogon in pri vgradnji imate možnost zasilnega izhoda v primeru izpada električnega toka. Kot smo že omenili so vrata tudi protivlomna tako da je vaša skrb pred nadležnimi roparji odveč, saj imajo nameščene posebne profile, ki onemogočajo nasilno dvigovanje vrat.  zakaj se torej ne bi odločili za industrijska rolo vrata? Res so odlična, vzdržljiva in enostavna za vzdrževanje in uporabo.